Het eerste bezoek

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, waarna wij u vragen een gezondheidsvragenlijst in te vullen (de medische anamnese). De medische anamnese is een wettelijk verplicht onderdeel van het patientendossier. U dient deze vragenlijst volledig en naar waarheid te beantwoorden.

Nadat uw persoonlijke gegevens en medische vragenlijst zijn doorgenomen wordt er gekeken naar de conditie van het tandvlees, waaruit een behandeladvies volgt. Als u akkoord bent gegaan met de voorgestelde therapie wordt er een begroting gemaakt van de kosten, zodat u vooraf weet wat de behandeling inhoud en welke kosten u kunt verwachten. U krijgt een begroting mee op papier vanaf 150euro.

Het is raadzaam om vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren of de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt wordt. De behandeling kent geen vergoeding vanuit de basisverzekering, maar vanuit een aanvullende tandartsverzekering. De gemaakte kosten bij uw tandarts en uw mondhygiënist vallen dus onder hetzelfde pakket.

Wij werken momenteel afwijkend van ons standaard protocol in verband met het coronavirus. Graag verwijzen wij u naar bovenstaande button “coronavirus” voor meer informatie.