Huisregels

Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

  • Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met onze werkwijze en de huisregels. U kunt deze voorwaarden nog eens rustig doorlezen in de daarvoor bestemde map in de wachtkamer (momenteel helaas niet aanwezig ivm Covid-19).
  • U kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren. Dit kunt u telefonisch doen door een voicemailbericht achter te laten op het antwoordapparaat of een email te sturen naar: info@mondhygienistenbergenopzoom.nl. Wij zijn dan in de gelegenheid om een andere patiënt te behandelen. Zegt u de afspraak niet tijdig af, dan kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van afspraken, behouden wij het recht om u uit te schrijven als patiënt.
  • Wij streven ernaar op tijd te werken, wilt u ons helpen door 5 minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn?
  • Heeft u een ander adres, telefoonnummer, of emailadres? Graag horen wij dit spoedig van u zodat wij u kunnen bereiken als dit nodig mocht zijn.
  • Is er iets aan uw gezondheid veranderd? U dient ons hiervan op de hoogte te stellen! De medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiënten dossier.
  • Heeft u een vraag of een klacht over de behandeling? Wilt u dit aan ons kenbaar maken tijdens uw bezoek, zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken? Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar het hoofdstuk klachtenregeling op de website. Ook kunt u een informatiefolder vinden in de wachtkamer.