Behandelingen

U kunt nooit te vroeg een afspraak maken bij de mondhygiënist. Een preventieve aanpak voorkomt nare aandoeningen in de mond en de rest van het lichaam.
Een verwijzing is dan ook NIET nodig.
Wij zien ook regelmatig kinderen in de praktijk die gaan beugelen en moeite hebben met het schoonhouden van het gebit. Pubers die een ander eetpatroon ontwikkelen in combinatie met hormonale veranderingen.

Een mondhygiënist kan verder iets voor u betekenen als u last heeft van:
Bloedend en pijnlijk tandvlees (bij het poetsen)
Als u last heeft van een slechte adem of vieze smaak
Losstaande en/of verplaatsende tanden
Terugtrekkend tandvlees
Schaamte omtrent het uiterlijk van het gebit, bijvoorbeeld gele tanden
Cariës (gaatjes in de tanden en kiezen)

Maar ook bij andere gezondheidsklachten zoals:
Auto-immuunziektes: Diabetes Mellitus en Reumatoïde Artritis
ASTMA
Hart- en vaatziekten
Overgangsklachten en zwangerschap
Anorexia Nervosa of Boulimia Nervosa

De kosten
Heeft u een tandartsverzekering, dan worden de kosten volledig of voor het grootste gedeelte vergoed. Als u meer informatie wenst over uw vergoedingen verwijzen wij u graag naar uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar kan u verder helpen. Nadat we de kosten van de behandeling bij de factoringmaatschappij hebben ingediend sturen zij de factuur naar uw zorgverzekeraar. U ontvangt via Infomedics de eventuele restfactuur.
Wilt u patiënt worden
Wilt u patiënt worden bij ons in de praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak proberen we spoedig in te plannen. U kunt een afspraak bij ons inplannen op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Stefanie Huizinga-Dam of op donderdagochtend bij Dieneke Quist. Charisa en Kim nemen voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan.
U kunt zich telefonisch aanmelden viaT 0164 – 25 63 63 of per mail naar info@mondhygienistenbergenopzoom.nl
Wij werken veel met het antwoordapparaat, want de patiënt in de stoel staat voorop. Laat u alstublieft een bericht achter waarna wij contact met u opnemen.
Tip: Stuur ons een mailtje, dit gaat het snelste

Contactformulier