Praktijkregels

Praktijkregels

Wij vragen jouw aandacht voor het volgende:

  • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met onze werkwijze en de huisregels. Je kunt deze voorwaarden nog eens rustig doorlezen in de daarvoor bestemde map in de wachtkamer.
  • Je kunt tot uiterlijk 24 uur van tevoren je afspraak kosteloos annuleren. Dit kun je telefonisch doen door een voicemailbericht achter te laten op het antwoordapparaat of een e-mail te sturen naar: info@mondhygienistenbergenopzoom.nl. Zeg je de afspraak niet tijdig af, dan kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van de afspraken, behouden wij het recht om je uit te schrijven als patiënt.
  • Wij streven ernaar op tijd te werken, wil je ons helpen door 5 minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn?
  • Heb je een ander adres, telefoonnummer, of e-mailadres? Graag horen wij dit spoedig zodat wij je kunnen bereiken, mocht dit nodig zijn.
  • Is er iets aan je gezondheid veranderd? Je dient ons hiervan op de hoogte te stellen! De medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier.
  • Heb je een vraag of een klacht over de behandeling? Wil je dit aan ons kenbaar maken tijdens jouw bezoek, zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken? Voor uitgebreide informatie verwijzen wij je naar het hoofdstuk klachtenregeling op de website. Ook kun je een informatiefolder vinden in de wachtkamer.

Heb je een tandartsverzekering, dan worden de kosten volledig of voor het grootste gedeelte vergoed. Als je meer informatie wenst over vergoedingen verwijzen wij je graag naar jouw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar kan je verder helpen.

Nadat we de kosten van de behandeling bij de factoringmaatschappij hebben ingediend sturen zij de factuur naar de zorgverzekeraar. Je ontvangt via Infomedics de eventuele restfactuur.

Wil je patiënt worden bij ons in de praktijk? Je bent van harte welkom! Een eerste afspraak proberen we spoedig in te plannen.

Let op: wij vragen je om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor je inschrijving en een overzicht van je eventuele medicatie.

Hierboven vind je alle informatie betreft het inschrijven.

Een lach om trots op te zijn.